• Ekonomija

  WIZZ AIR NAJAVLJUJE NOVU LOW-COST LINIJU IZ NIŠA ZA BEČ

   

   

  Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u srednjoj i istočnoj Evropi i jedna od najnaprednijih evropskih avio-kompanija, objavljuje danas uspostavljanje nove linije iz Niša do Beča. Nova low-cost linija biće uspostavljena 15. novembra sa tri nedeljna leta – utorkom, četvrtkom i subotom i sjajnim mogućnostima za srpske putnike da otkriju jedan od evropskih kulturnih centara uz povoljnu cenu karte već od 19,99 evra ili 2.399 dinara*.

  Glavni grad Austrije je idealna destinacija za putnike koji žele da otkriju barokne ulice i kraljevske palate. Bečka muzička i umetnička remek dela zajedno sa kulturom kafana i dimaničnom i raznorodnom scenom nude brojne načine za kvalitetno popunjavanje slobodnog vremena.

  U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja WIZZ nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija do 8 zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma, što će dalje doprineti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

  Sorina Ratz, PR Wizz Air-a je izjavila:

  „Srećni smo što danas najavljujemo našu šestu liniju iz Niša za Beč. Podvlačimo našu posvećenost regionu i radujemo se nastavku našeg plodonosnog partnerstva sa niškim aerodromom kao i otvaranju novih mogućnosti za srpske putnike koji će uskoro moći da otputuju u još jedan dinamičan evropski grad, bilo turistički ili poslovno i to po niskim cenama već od 19,99 evra ili 2.399 dinara. Naša prijateljska i posvećena posada se raduje što će moći da dočeka nove putnike na našim letovima koje obavljamo avionima koji su među najmlađima u Evropi“.

  Vladica Đurđanović, generalni direktor JP Aerodrom Niš je izjavio:

  „Presrećni smo što novu godinu započinjemo ovako lepim vestima. Aerodrom Konstantin Veliki je spreman da prihvati nove putnike i da opsluži veliki broj aviona. Ova nova destinacija za nas predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika.“

  O Wizz Air-u

  Wizz Air je najveća nisko-budžetna (low-cost) avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, koja koristi flotu od 88 aviona Airbus A320 i A321 na preko 550 linija iz 28 baza, povezujući 145 destinacija u 44 zemlje. U Wizz Air-u radi oko 3.500 vazduhoplovnih profesionalaca koji pružaju vrhunsku uslugu i obezbeđuju jeftine avio karte čineći Wizz Air omiljenim izborom za 28,2 miliona putnika u 2017. Wizz Air je izlistan na Londonskoj berzi (WIZZ) u okviru indeksa FTSE 250 i FTSE All-ShareIndices. Wizz Air je registrovana IOSA avio kompanija od strane IATA, što predstavlja priznanje za visoke bezbednosne standarde. Wizz Air je nedavno imenovan za Najbolju evropsku aviokompaniju od strane organizacije Aviation 100, koja izdaje godišnju publikaciju o najvećim dostignućima u avio-saobraćaju.

  N.P.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com