• Lokalne Novosti

  Za Dan grada 24 Plakete i po 50.000 dinara

  JAGODINA – Tradicionalna društvena priznanja – Plaketu Grada Jagodine, koja se dodeljuju povodom 17. oktobra, Dana oslobođenja grada od fašizma, dobiće ove godine 24 zaslužna

  pojedinaca, jedno KUD i jedna porodica sa šestoro dece, kao i po 50.000 dinara.

  Tu odluku je danas donela Komisija za društvena priznanja Skupštine grada kojoj je predsedavao Petar Petrović, a o njoj će odlučivati odbornici Skupštine grada 7. oktobra.

  Plakete grada i novčani iznos od po 50.000 dinara, na predlog Komisije za društvena priznanja i Gradskog veća, dobiće 11 učenika osnovnih, četiri učenika srednjih škola, pet sportista.

  Vođa bezbedonosnog sektora u policijskoj ispostavi Policijske uprave u Jagodini Saša B.Stojanović, dugogodišnja hraniteljica dece bez roditeljskog staranja iz Ribara Ljiljana Radosavljević, KUD „Mladost“ iz Bukovča i porodica Minić sa šestoro maloletne dece, stoji u izveštaju Komisije.

  Učenike za nagrade predložile su škole, a reč je o učenicima sa najboljim ocenama i rezultatima na takmičenjima u znanju, sportiste, Jagodinski sportski savez, a ostale, ustanove i udruženja.

  Priznanja će biti uručena na svečanoj sednici Skupštine grada 17. oktobra.

  Foto Tanjug/ D. Aničić, ilustracija

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com