• Gradovi

  Zabranjen Vučićev predizborni spot

   Vucic NOVOSTI DANA.RS

  Savet Regulatornog tela za elektronske medije naložio je danas medijima da u roku od 24 sata obustave emitovanje predizbornog spota u kome se uzvikuje „Vučiću pederu“.

  Kako je objavljeno na sajtu REM-a, spot je zabranjen jer krši Zakon o oglašavanju kojim se precizira da „oglasna poruka ne sme da sadrži izjave ili vizuelno predstavljanje koje se može smatrati uvredljivim“.

  Po navodima REM-a, spot predsedničkog kandidata zabranjen je bez obzira što je u konkretnom slučaju skandiranje potpuno individualizovano.

  SNS: SKANDALOZNA ODLUKA

  Srpska napredna stranka saopštava da će poštovati odluke državnih organa, pa i REM-a, o neemitovanju spota. „Smatramo da je ta odluka skandalozna i da pokazuje da i dalje u REM-u sede oni koji podržavaju bivši dosovski režim po svaku cenu. Isto tako kao i danas, zabranili su spot Srpske napredne stranke 2012. godine“, navodi se u saopštenju.

  SNS dodaje da „očigledno je da postoji pravilo među članovima REM-a – zabraniti sve spotove SNS, koji jedini nisu prljavi i koji jedini nisu negativni, a da, pritom, one koji su deo prljave kampanje i koji su negativni, neće ni da pogledaju“.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com