Novosti online

Загревање пред Београдску недељу моде

Припреме за 39. Београдску недељу моде су у току. Одржан је кастинг за манекенке у „Краун Плази” на коме су дизајнери бирали моделе за своје нове колекције које ће представити на овој манифестацији.

Највећи број ревија биће одржан у хотелу „Краун Плаза”, док ће програм употпунити бројне изложбе и програм Модне вињете у оквиру кога уметници имају прилику да представе своје моделе на начин који није уобичајан за модне презентације. Овог пролећа програм ће бити у знаку Холандије, што ће бити реализовано кроз разне активности. Свечано отварање манифестације обележиће хуманитарна модна ревија „Продужи живот. Обоји у црвено”. Недеља моде биће посвећена Дејвиду Боувију.

Манекенке на задатку

„Он је инспирација не само за дизајнере, већ за све нас који смо одрастали уз његову музику. Верујемо да ће он бити велика модна тема и за следећу сезону, па смо желели да то почнемо на време”, рекао је организатор Недеље моде Ненад Радујевић.

Један од главних циљева ове манифестације је промоција домаћих дизајнера. Овог пута, представиће се Саша Стевић, Марко Илиев, Зубер – Лада Драговић, Мирјана Зубер, Даница Алексић и многи други.

Београдска недеља моде наставља да промовише домаћи дизајн у националним и интернационалним оквирима, али и да доноси пресек актуелних трендова који нам пристижу из водећих модних центара света.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh