Gradovi

Zajednička ponuda Telenora i SBB-a za korisnike

BEOGRAD – Kompanije Telenor i SBB predstavile su danas SUPERSET – ponudu zajedničkih pogodnosti za korisnike mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije, mobilnog i kućnog interneta.

Korisnici SUPERSET ponude dobijaju 50 odsto vise saobraćaja na Telenor broju, 10 Mb/s brzi kablovski internet i dodatne HD TV kanale, u okviru SBB-a, navodi se u saopštenju.

„Želimo da pružimo korisnicima jos vise pogodnosti koje mogu ostvariti na jednostavan način, bez odlaska na prodajna mesta, putem aplikacije na svojim mobilnim telefonima“, rekla je generalna direktorka Telenora Srbije Ingeborg Ofsthus.

Generalni i tehnicki direktor SBB-a Goran Vasić rekao je da će objedinjena telekomunikaciona ponuda kvalitetno odgovoriti na rastuće zahteve korisnika, tržišta, kao i svetskih trendova.

Korisnici obe kompanije na raspolaganju imaju po 1000 minuta besplatnog saobraćaja za pozive između SBB fiksnog i Telenor mobilnog broja, u oba smera.

Počevši od 7. marta, SUPERSET mogu da aktiviraju svi privatni korisnici, koji imaju odgovarajući Telenor postpejd paket i SBB digitalni paket, bez dodatnih troskova i sklapanja nove ugovorne obaveze.

U istim pogodnostima ponude mogu uživati i svi novi korisnici SBB i Telenor referentnih paketa.

Pritom, korisnici mogu da kombinuju bilo koji od Telenor i SBB paketa koji su deo SUPERSET ponude, navodi se u saopštenju.

Foto Tanjug/ N.Milošević, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh