• Gradovi

  Заплена 170 кг марихуане, ухапшен хрватски и српски држављанин

  Полиција у Карловцу у четвртак запленила 170,6 килограма марихуане и ухапсила хрватског и српског држављанина, који су дрогу возили у камиону, речено је данас на ванредној конференцији за новинаре у карловачкој Полицијској управи.

  Осим марихуане, како наводи Хина, у камиону су пронађена и два пиштоља са муницијом.

  Начелник криминалистичке полиције карловачке Полицијске управе Романо Бенковић је рекао да су и хрватски и српски држављанин одраније познати полицији.

  Он је прецизирао да су 44- годишњи и 47-годишњи возач и сувозач ухапшени на излазу с аутопута Ријека-Карловац и додао да ће током дана, уз казнену пријаву, бити приведени на испитивање у Жупанијско државно тужилаштво.

  Бенковић је објаснио да је илегална роба била упакована у грађевински стиропор у отвореном складишном простору теретног возила и да је полиција обавила претрес након што је посумњала да је реч о криминалу.

  Начелник карловачке Полицијске управе Дарко Братић истакао је да је ово највећа овогодишња појединачна заплена дроге на том подручју и додао да следи поступак вештачења и утврђивања за које је тржиште дрога била намењена.

  Хрватска агенција напомиње, преноси Танјуг, да он за сада није могао да каже више о сарадњи полиције Хрватске и Србије.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com