• Gradovi

  Završena izgradnja trafostanice na Rimskim šančevima

  Zavšni radovi na trafo stanici na Rimskim sančevima

  NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je danas završetku radova na izgradnji trafostanice na lokalitetu Rimski šančevi u Novom Sadu.

  Vučević je rekao da je izgradnja te trafostanice izuzetno bitna, jer će poboljšati stabilnost usnadbevanju električnom energijom građana Novog Sada koji žive u prigradskim naseljima.

  „Osim toga posebno je važno što će ovom trafostanicom biti obezbeđeno snadbevanje električnom energijom za potencijalne invesitore na području Rimskih šančeva i Bulevara Evrope“, rekao je Vučević.

  On je naglasio da se nada da to neće biti poslednja investicija koju će imati Elektrodistribucija Novi Sad na planu poboljšanja kvaliteta isporuke električne energije.

  Direktor Elektrodistribucije Novi Sad Bojan Atlagić je rekao da je vrednost investicije oko 100 miiona dinara i da je danas završena druga faza izgradnje pomenute trafostanice.

  „U trafostanici je ugrađen novi transformator od 31,5 mega volt ampera, a postignuta je veća stabilnost u snadbevanju potrošača sa područja naselja Klisa, Čenej, Sirig i deo Kaća“, rekao je Atlagić.

  Prema njegovim rečima, ta trafostanica obezbeđuje sve potrebne elektro – energetske kapacitete za evntualne investitore koji će doći na Rimske šančeve i na Bulevar Evrope.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com