• Gradovi

  Završeno snimanje filma „Izgrednici“

  BEOGRAD – Snimanje filma „Izgrednici“ po scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Dejana Zečevića, završeno je i film ulazi u postprodukciju, saopštio je danas distributer „Taramaunt“.

  Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković.

  U ostalim ulogama su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Radovan Miljanić, Branka Šelić, Aleksandar Đurica, Miorljub Lešo, Milena Jorđević, Slobodan Tešić i Miodrag Dragićević.

  „Izgrednici“ prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija (pravljenje nereda), vremenom dovodi do socijalne destrukcije – do pojave izgreda.

  Mlada trojka ne uviđa da im se haos, koji izaziva za potrebe projekta, polako uvlači i u živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama.

  Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, a za masku i šminku bila je zadužena Marija Kovačević Jovanović.

  Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekratarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.

  „Taramaunt“ će naknadno obavestiti javnost o datumu početka distribucije.

  Foto Taramount film

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com