• Novosti online

  Zbog nesavesnih šefova kancelarije u Dubaiju bez vrata

  DUBAI – Vladar arapskog emirata Dubai, šeik Mohamed bin Rašid al Maktoum još uvek je ljut na direktore javnih službi koje nedavno nije zatekao na radnom mestu u 7.30, a da bi sprečio da se tako nešto ponovi, otišao je korak dalje – naredio je da se uklone vrata s kancelarija.

  Emir Dubaija nenajavljeno je prošle sedmice prošetao kancelarijama javnih službi i u luksuzno opremljenim prostorijama šefova zatekao prazne radne stolove.

  Iznenadna inspekcija šeika Mohameda bin Rašida odvijala se u nedelju rano ujutru po lokalnom vremenu, ali nedelja je uobičajeni radni dan u Dubaiju, pa je šeik očekivao da će u kancelarijama javnih službi ljudi biti na svojim radnim mestima.

  Nedelja je u Dubaiju radan dan, i to što je video na licu mesta rasrdilo je šeika, nakon cega je devet visokih zvanicnika dobilo otkaze.

  Vest je odjeknula širom sveta, ali otkazi nisu bili jedina mera koju je preduzeo vladar Dubaija.

  U subotu je objavljen još jedan snimak, na kojem se vidi da šeik objašnjava da je važno da izmedu menadžera i zaposlenih ne sme da bude nikakvih barijera – nakon cega je naredio da se uklone vrata s kancelarija rukovodilaca, pa čak i ona koja su od stakla, prenela je regionalna televizija N1.

  Foto twitter.com/Omojuwa

  NOVOSTIDANA.RS

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com