• Novosti online

  Zemana na biralištu napala polugola žena iz Femena (VIDEO)

  Češkog predsednika Miloša Zemana danas je tokom prvog kruga izbora za predsednika Češke umalo oborila Ukrajinka obnaženih grudi koja mu je prišla na biralištu u Pragu uzvikujući „Zeman Putinova drolja“, a istu poruku ispisanu belom bojom na golim grudima pokazala je svima.

  „Sekstremistička“ aktivistkinja čekala je da Zeman dodje na biralište sakrivena medju novinarima. Kada je predsednik Češke prišao stolu i komisiji na biralištu da se legitimiše, hitro se provukla kroz obezbedjenje, skinula košulju i pokazala poruku na golim grudima, uzvikujući „Zeman je Putinova drolja“.

  Iznenadjenog predsednika koji ima problema s hodanjem i ravnotežom zbog teške neuropatije u nogama, umalo je oborila, a na nju su se odmah bacili Zemanovi telohranitelji, oborili je na zemlju, uvili u ćebe i odveli, dok su dvojica telohranitelja izvela Zemana s birališta.

  Aktivistkinje Femena preuzele su odgovornost za sekstremistički napad Ukrajinke Anželine Dijašove na Zemana i na svom sajtu objavile poruku Česima da „glasom za večito pijanog Zemana daju glas njegovom makrou iz Kremlja, Vladimiru Putinu“.

  Predsednik Zeman vratio se na biralište posle nekoliko minuta i rekao da je mu je čast što ga je napala aktivistkinja grupe Femen jer se našao u dobrom društvu pošto su napadale i papu.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com