Novosti online

Жена нестала у набујалој Нишави, муж скочио да је спасе

Ниш Само неколико минута после 13 часова јуче су риболовци са обале Нишаве позвали хитну помоћ, полицију, ватрогасце и спасиоце јер су две особе, жена и мушкарац средњих година упали у реку. Пецароши тврде да се жена на око стотинак метара од моста на реци оклизнула и са шеталишта на обали упала у набујалу Нишаву. Истога часа супруг је скочио да је спасе. Очевици који су били на мосту преко реке и недалеко од места где су на шеталишту били супружници, међутим, сумњају да се жена намерно бацила у реку…

После веома брзе интервенције припадника нишког Сектора за спасавање, који су за само три-четири минута стигли на место догађаја, мушкарац је извучен из Нишаве и спасен. На обали га је прихватила екипа хитне помоћи и превезла у Ургентни центар нишког Клиничког центра, где је збринут. Све време, и док је био у реци где је покушавао пливањем и роњењем да је пронађе, и касније када је извучен на обалу Нишаве, муж је дозивао жену и викао: „Помозите ми, спасите ми супругу”.

Директор Ургентног центра др Миодраг Лазић за „Политику” је рекао:

– Мушкарац је у стабилном стању, није животно угрожен и задржан је у нашем центру. У току је даља дијагностика како би се утврдиле евентуалне повреде и целокупно здравствено стање.

Жена која је нестала у реци до закључења овог издања нашег листа није пронађена. Не знају се разлози овог немилог догађаја. Како је рекао муж, он и његова супруга око поднева су били у нишком угоститељском објекту где су пили алкохол. Доста је неповезано причао како се све догодило пре него што је возилом хитне помоћи пребачен у Ургентни центар, тако да још нема детаља у вези са овим случајем.

Како смо незванично сазнали из Нишаве је спасен Срђан Мартиновић (44).

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh