Novosti online

Зрењанин добија нови биоскоп

Зрењанин ће вечерас добити мултиплекс биоскоп „Синестар”, а тим поводом биће одржане две претпремијере – „Марвелове” акције „Дедпул” и комедије „Како бити соло”. Ово је други мултиплекс споменутог ланца биоскопа у Србији, а ускоро ће бити отворен и трећи у новосадском ТЦ „Биг”.

Уз платна „од зида до зида”, мултиплекс у Зрењанину имаће четири биоскопске дворане опремљене по највишим техничким стандардима, са укупно 500 седишта, са такозваним љубавним и ВИП седиштима. Уз најновију рил-д 3Д технологију, једна од дворана биће „икстрим” сала.

– Џиновско платно од чак 100 квадратних метара, премазано сребром, „барко” пројектор, иначе „Гинисов” рекордер и најсветлији пројектор на свету, само су неке од техничких предности „икстрим” сале. Уз кристално чисту слику, иде и јасан звук који у ову салу доноси најмодернији „џи-би-ел” звучни систем. Укратко, „икстрим” формат значи веће платно, јачи звук и јачи доживљај – истиче Зоран Савић, директор „Блиц-Синестара” у Србији, додајући да ће у биоскопу постојати и дечији кутак, ком ће се највише обрадовати најмлађи Зрењанинци.

– Биће организоване многе акције, попут скривених и поноћних претпремијера, матинеа за породице и децу, а уторак ће бити такозвани повољнији дан за биоскоп, са јефтинијим улазницама – навео је Савић.

Сутра ће бити одржане зрењанинске премијере филмова „Зулендер 2” и „Робинзон Крусо”, а на репертоару ће бити и холивудски хитови: „Повратник”, „Подлих осам”, „Добри диносаурус” и „Ратови звезда: буђење силе”.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh