Gradovi

Zubac: Mega prava sredina za napredak, želim kao Jokić

BEOGRAD – Pojačanje Mega Leksa Ivica Zubac izjavio je da želi da sledi put Nikole Jokića i preko srpskog kluba ode u NBA ligu.

Mladi hrvatski košarkaš, jedan od najtalentovanijih mladih centara Evrope stigao je u Beograd iz Cibone, nakon što je kratko vreme proveo u Cedeviti.

„Nemam dilemu da je Mega u ovom trenutku najbolje rešenje za mene, kada mi je pravnim putem onemogućeno da nastupam za Cedevitu u Evroligi. Došao sam u klub koji iz sezone u sezonu raste i afirmiše veliki broj igrača. Svima je poznato da trener Dejan Milojević izvanredno radi sa centrima, a najbolji primer za to je svakako Nikola Jokić, koji je prošlog leta direktno iz Mega Leksa otišao u NBA“, rekao je Zubac za klupski sajt.

Zubac je dodao da je za svakog mladog košarkaša privilegija da bude član Mega Leksa.

„Atmosfera u ekipi je izvanredna, to se osetilo vec na prvom treningu. Svi momci su me odlično prihvatili, kao da se već dugo znamo. Približnih smo godina tako da je među nama od starta krenula da se gradi odlična hemija“, naveo je hrvatski košarkaš.

Prema njegovim rečima u Megi ima sve uslove da igrački napreduje.

„U Megi imam vrhunske uslove za rad, a to je upravo ono što mi treba. Siguran sam da ću u Megi dobro da treniram, a to je prvi i osnovni uslov da napredujem. Učinicu sve da igrama, odnosom prema radu i obavezama, pomognem Megi da pobeduje i ostvari što bolje rezultate“, zaključio je Zubac.

Foto Tanjug, T. Valič/ ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh