• Gradovi

  Zvezda na stazi slavnih u Holivudu za Kventina Tarantina

  LOS ANĐELES – Američki reditelj i Oskarovac Kventin Tarantino dobio je zvezdu na stazi slavnih u Holivudu, samo nekoliko dana pre premijere svog najnovijeg filma „Osmorica omraženih“.

  „Izgleda da sam postao velika faca“, rekao je juče Tarantino, prisetivši se vremena kada je kao dečak sa roditeljima u čuvenom Kineskom teatru na Holivud bulevaru gledao filmove kao što su „Buč Kesidi i Sandens Kid“ i Bondov „Dijamanti su večni“.

  „Red bi se protezao sve do kraja bloka. Mi bismo bili u tom redu i u jednom trenuku bih stajao baš ovde“, kazao je reditelj pokazujući na svoju zvezdu na pločniku.

  „Srećan sam što imam svoju zvezdu na Stazi slavnih zajedno sa ostalim ljudima koji su napravili divan posao u ovom gradu“, istakao je on.

  Tarantinu su na svečanosti društvo pravili neki od njegovih brojnih saradnika poput Pam Grir, Tima Rota i Semjuela L. Džeksona koji igra i u njegovom novom ostvarenju „Osmorica omraženih“.

  U svojoj dosadašnjoj karijeri, Tarantino je osvojio dva Oskara, oba za najbolji scenario i to za filmove „Đangova osveta“ (2013) i „Petparačke priče“ (1995).

  Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com