• Novosti online

  021: Masovna tuča roditelja na dečjem fudbalskom turniru u Petrovaradinu

  Više roditelja učestvovalo je u tuči na dečjem fudbalskom turniru u Petrovaradinu, zbog čega je turnir prekinut i otkazan, objavio je novosadski informativni portal 021.

  Ove godine su na turniru učestvovali mali fudbaleri rodjeni od 2010. do 2014. godine, a incident se dogodio juče, na utakmici Vojvodina Derbi, dečaka rodjenih 2011. godine.

  Kako navodi 021, sve su započela dvojica roditelja, koji su se prvi potukli, a potom je tuča dvojice prerasla u masovnu tuču u kojoj je učestvovalo desetak roditelja.

  „Roditelji su se tukli van terena, pa su neki završili i na pruzi. Drugi roditelji koji su na turniru bili kako bi gledali svoju decu pokušali su da razdvoje one koji su se potukli i time prekinu sramni incident“, piše 021.

  Dodaje se da je policija intervenisala, ali da za sada nema informacija o privedenima.

  Jedan od roditelja čije je dete učestvovalo na turniru, Vladimir Ješić rekao je da je to što se desilo na turniru tragedija za svu decu koja su prisustvovala nemilim scenama.

  „Izrazi lica dece, vrištanje dečaka koji je legao u blato i čupao sebi kosu dok gleda kako se roditelji tuku jeste nešto što ne sme da se dogadja na sportskim dogadjajima. Decu moramo da zaštitimo od agresije koja postoji u javnom životu“, kazao je Ješić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com