• Istočna Srbija

  Besplatni pregledi u niškom Kliničkom centru

  Akcija, besplatnih preventivnih pregleda u niškom Kliničkom centru, bice održana u nedelju, 25.03. u vremenu od 08 – 16 sati.

  Ovog meseca svi zainteresovani građani, moći će kod lekara specijalista, da obave ultrazvučne peglede abdomena, kao i dijagnostički pregled mladeža u cilju ranog otkrivanja melanoma.

  Ultrazvučni pregledi abdomena, biće obavljani u specijalističkim ambulanatama u novoj zgradi Kliničkog centra, u Centru za radiologiju (ULAZ SA GLAVNOG STEPENIŠTA).

  Svi zainteresovani za pregled mladeža kod dermatologa, isti mogu obaviti u specijalističkoj ambulanti Klinike za kožne bolesti, u starom delu naše zdravstvene Ustanove.

  Svi zainteresovani mediji, informacije i podatke o ovomesecečnoj akciji besplatnih preventivnih pregleda, moći će da dobiju od generalnog direktora KC Niš, prof.dr Zorana Radovanovća i njegovih pomoćnika i saradnika, tokom čitavog dana, za vreme trajanja pregleda.

   Preventivni pregledi u isto vreme, biće organizovani i u niškom Domu zdravlja. Lekari ove zdravstvene Ustanove, ovog meseca će u prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu žena, na prvom spratu Doma zdravlja Niš, preventivno obavljati opšte ginekološke preglede.

  Podsećamo, ovo je sedma u nizu akcija besplatnih preventivnih pregleda, koje Ministarstvo zdravlja organizuje u cilju rane dijagnostike i prevencije bolesti,a u okviru kojih je, do sada, pregledano preko 100.000 građana.

  D.K.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com