• BG

  Бошко Обрадовић: Данас не бранимо само Златибор већ целу Србију

  Не бранимо ми данас само Златибор, већ сва природна и привредна богатства Србије који морају остати у нашим рукама и бити стављене у функцију домаћег интереса и домаћег економског развоја –  рекао је председник Двери, Бошко Обрадовић, пружајући данас своју подршку народу са Златибора и председнику општине Чајетина, Милану Стаматовићу, који је дошао у Београд због опструкције радова на изградњи гондоле на Златибору од стране Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

  „Као народни посланик Српског покрета Двери овде сам да вас јавно подржим  у овом вашем више него оправданом бунту против државне администрације која онемогућава и блокира и спречава завршетак пројекта изградње гондоле на Златибору“ – рекао је Обрадовић.

  Он је додао да има више проблема због којих  се народ данас овде окупио и које мора  истерати на чистац.

  „Први проблем је тај, када власт нешто гради онда је то права ствар и онда може да се гради и онда може лекс-специјалис у Народној скупштини за „Београд на води“, а када гради једна општина у Србији која је опозициона, онда не може да се добије грађевинска дозвола и све се чини да се заустави овако један велики грађевински пројекат.

  Други проблем је, пошто управо долазим са заседања Народне скупштине РС, где се разматрају нови зајмови које треба да узмемо од Немачке развојне банке, да бисмо улагали у нове инфраструктурне радове, а са друге стране имамо случај да општина Чајетина из својих средстава улаже у овај пројекат, а тај се пројекат онемогућава и спречава.

  И најважнија ствар о којој непрестано говори председник општине Чајетина, господин Милан Стаматовић, а то је, шта је судбина државне имовине?

  Хоће ли преостала државна имовина и преостала природна и привредна богатства Србије од септембра бити распродата, приватизована и пребачена у руке тајкуна и странаца?“ – истакао је Бошко Обрадовић.

  Председник Двери је још рекао да је ово после много времена долазак народа пред институције државе Србије да их подсети да је и Златибор Србија и да има живота мимо Београда и да постоји унутрашњост Србије која је заборављена.


  „Дакле, за кога ради наша власт, за сопствене грађане или за тајкуне и стране банке?

  Не бранимо ми данас само Златибор, већ сва природна и привредна богатства Србије који морају остати у нашим рукама и бити стављене у функцију домаћег интереса и домаћег економског развоја.

  Хвала вам на поруци коју сте данас послали целој Србији, а то је, да нема предаје, нема повлачења и да за слободу и правду морамо сами да се изборимо“ – закључио је председник Двери.

  Љ.П.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com