• Sport

  Dominik Tim: Čestitam Novaku, nadam se revanšu

  Austrijski teniser Dominik Tim rekao je danas da mu je bila velika čast igrati protiv Novaka Djokovića u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da se nada da će uskoro imati priliku za revanš.

  „Želim pre svega da čestitam Novaku na ovom uspehu, takodje želim da pozdravim i tvoj tim. Sve ove godine radite sjajan posao, a takodje deluješ i na sve ostale ljude i podižeš nivo tenisa, svaka čast zaista. Danas nisam uspeo, ali nadam se uskorom revanšu“, rekao je Tim posle meča.

  Austrijanac je u finalu poražen od Novaka Djokovića sa 3:2.

  On je rekao i da postoje neke stvari koje su važnije od tenisa, kao i da se nada da se nesreće poput velikih požara u Australiji više neće dešavati.

  „Takodje želim da kažem da smo i pre početka i tokom turnira shvatili da postoje neke važnije stvari. Veoma je teško gledati kroz šta je prolazila ova predivna zemlja. Način na koji su Australijanci uopšte reagovali na sve to je neverovatan, videli smo kako se sve ovo odrazilo na živote tih ljudi i nadam se da se to nikada neće ponoviti“, kazao je Tim i i zahvalio organizatorima i publici koja je bodrila sve igrače tokom dve nedelje.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com