• Gradovi

  Екипа Ремизијане победник такмичења “Изађи ми на теглу у Белој Паланци“

  УСПЕШНА ОРГАНИЗАЦИЈА И ДОБРА ПОСЕЋЕНОСТ ТАКМИЧЕЊА ’’ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ’’

  Бела Паланка и мештани ове прелепе варошице која постаје све значајнија туристичка дестинација на југу Србије још једном су показали  да су врхунски организатори и промотери свог места.

  Манифестација која се одржава у оквиру националне кампање ’’Изађи ми на теглу’’ окупила је у Белој Паланци 15 екипа које су се надметале у припремању ајвара.

  Учесници су добили скоро све што је било потребно за припрему овог српског бренда и имали су већ испробане рецепте и добру вољу.

  ’’Свака манифестација је прилика да промовишемо наше место и задовољан сам јер су то препознали и наши суграђани који су се одазвали у великом броју.

  Бела Паланка је прошлогодишњи победник манифестације и то свима нама даје још већу мотивацију да будемо јединствени и да још више радимо на унапређењу туристичке понуде нашег места. ’’– рекао је Горан Миљковић, председник општине који је заједно са директором Туристичке организације Милошем Лилићем обишао све учеснике и занатлије.

  ’’Ово је период када смо активни на сајмовима и предстоји нам промоција Беле Паланке у Новом саду и Београду.

  По први представићемо манифестацију ’’Дани банице’’ на сајму у Бања Луци и одлучили смо се за овај корак јер су резултати анкете Министарства трговине, туризма и телекомуникација показали да велики број туриста који посећује Србију долази из БиХ.’’– истакао је Миљковић који је додао да се наредне године очекује већа посећеност током Дана банице, нарочито туриста из суседних земаља.

  Организатори такмичења су истакли да је Бела Паланка добар домаћин манифестације јер је успела да организује и целодневни културно- уметнички програм за све посетиоце.

  Екипа Установе културе ’’Ремезијана’’ победила је на такмичењу ’’Изађи ми на теглу’’.

  Друго место припало је екипи ’’Црвени врхови’’, а треће место је заузела екипа ’’Пословне домаћице’’.

  Љ.П.

  (Израду овог медијског садржаја суфинансирала је општина Бела Паланка. Ставови изнети у тексту не одражавају нужно ставове органа који је доделио средства)

   

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com