• Južna Srbija

  ГРАЂАНИ БЕЛЕ ПАЛАНКЕ ОДЛУЧУЈУ ПУТЕМ ГЛАСАЊА КОЈИ ЋЕ ПРОЈЕКАТ БИТИ РЕАЛИЗОВАН У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ

   

  PALANKAОпштина Бела Паланка је у наградној игри “Узми рачун и победи“, коју је спровело Министарство државне управе и локалне самоуправе Републике Србије, освојила прво место.

  ‘’Грађани Беле Паланке су слањем фискалних рачуна и слипова дали велики допринос у борби против сиве економије и показали се као савесни и одговорни јер су схватили да највећу добит од плаћања пореза имају они сами.PALANKA MILJKOVIC

  Захваљујући томе Бела Паланка је у овој наградној игри освојила зону бесплатног интернета и новчану награду у износу од 20.000 евра’’- истакао је Горан Миљковић, председник општине Бела Паланка.

  Уз сагласност надлежног министарства дат је предлог за три пројекта од којих ће један бити финансиран: “Реконструкција простора за омладински клуб“ у поткровљу Народне библиотеке “Вук Караџић“, “Уређење археолошког налазишта Ремесиана“, односно реконструкција трга са фонтаном и споменика Септимију Северу и “Постављање теретане на отвореном у насељу Нова мала“.

  ‘’Захваљујем се грађанима који су дали свој велики допринос у наградној игри “Узми рачун и победи“ и позивам их да заједно донесемо одлуку о избору пројекта који ће се релизовати у нашој општини.’’- истакао је Миљковић. Грађани Беле Паланке ће путем гласања имати могућност да одлучују који ће пројекат бити одабран а гласање ће бити спроведено у периоду од 12.06. до 26.06. 2017.године.

  Све неопходне информације о поступку гласања грађани ће добити на кућну адресу, затим путем медија и саопштења која ће бити објављена на сајту општине и свим установама.

  Љ.П.

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com