• BG

  Jovanović (DSS): Još se ne zna da li će biti parlamentarnih izbora

   

   

  Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović rekao je danas u Čačku da politički uslovi za izbore „nisu normalni“ i da se još ne zna da li će pored lokalnih biti održani i parlamentarni izbori, zbog čega će ta stranka razmisliti o širim koalicijama.

  „Jeste rečeno od strane Srpske napredne stranke da parlamentarnih izbora neće biti, ali njima je teško verovati jer često menjaju izjave na tu temu“, rekao je Jovanović novinarima nakon svečane akademije Nove Srbije u Čačku, kojoj je prisustvovao.

  On je ponovio da bi DSS izašla sama na izbore da su normalni politički uslovi, jer bi to bila prilika „da se izmeri i da proveri svoj novi program“.

  „Medjutim, pošto su uslovi sve samo ne normalni, pošto su velike tenzije, pošto se ne zna da li će biti i parlamentarni izbori, pošto se ne za šta će ova vlast uraditi u dijalogu sa Kosovom, da li će priznati Kosovo, da li će pustiti da Kosovo i Metohija udju u Ujedinjene nacije, onda treba da se razmisli o širim koalicijama“, rekao je Jovanović.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com