• Novosti online

  Jovanović: Kućna dostava starima i nepokretnima prioritet

  Odbornička grupa Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda apelovala je na gradsku vlast da obaveže upravnike zgrada da tokom vanrednog stanja anketiraju sve starije stanare o tome šta im je neophodno i da im organizuju snabdevanje preko stambene zajednice ili opštinskog kriznog štaba, izjavio je danas šef te odborničke grupe Nikola Jovanović.

  „Svim starim i nepokretnim ljudima u Beogradu, kao i u celoj Srbiji, neophodno je obezbediti dostavu hrane i lekova da ne bi bili prinudjeni da uprkos zabrani i zdravstvenim rizicima sami idu u nabavku“, rekao je Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.

  On je rekao da su najstariji sugradjani najugroženiji za vreme epidemije virusa korona i da ih samo stroga izolacija može sačuvati od potencijalno fatalnih zdravstvenih rizika.

  Jovanović je dodao da nedavni incident u Ulici Patrisa Lumumbe u beogradskom naselju Karaburma, gde je jedna starija žena pala i doživela ozbiljnije povrede pokušavajući da sama sebi nabavi neophodno nije usamljen slučaj.

  „Ovo su trenuci u kojima našim najstarijim sugradjanima moramo pružiti maksimalnu moguću podršku i svi zajedno pokazati na delu zajedništvo i solidarnost“, rekao je Jovanović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com