• Gradovi

  Jovičić: Božovićeva izjava kao prvoaprilska šala

  BEOGRAD – Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić danas je povodom izjave predsednika Beogradskog odbora DS Balše Božovića da je projekat Beograd na vodi štetan rekao da kada čuju ovu izjavu građani bi mogli da pomisle da se radi o neslanoj prvoaprilskoj šali.

  „Nažalost, ne radi se ni o kakvom izuzetku, već o učestaloj bahatosti i bezobrazluku Demokratske stranke“, ocenio Jovičić u izjavi dostavljenoj medijima.

  „Do juče su govorili da je ovo nemoguć projekat, a jedini argument za to je bila njihova nesposobnost i zavist što sami nisu mogli da pokrenu i sprovedu podvig ovakvog značaja“, naveo je Jovičić dodajući da danas imaju obraza da pričaju kako je ovaj projekat na štetu građana.

  Jovičić je ukazao da će taj projekat zaposliti građevinsku industriju cele Srbije, i sve kooperante, koji će promeniti lice Beograda i svrstati ga među svetske metropole po izgledu.

  „I to kažu oni za čije vreme je budžet prestonice imao duplo veći deficit usled mutnih radnji i korupcije Demokratske stranke.

  Ovo više niko ne može da razume čak ni kao neslanu šalu, a građani će na izborima 24. aprila to jasno staviti do znanja“, poručio je Jovičić.

  Božović je ranije danas izneo tvrdnju da je Srska napredna stranka prevarila građane Beograda sa projektom Beograd na vodi sa idejom da vrh te stranke zaradi preko građana.

  Foto/ Tanjug video

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com