• Analize I Kolumne

  Луди принц и друге бајке

   

   

  Замисли лика чији је прадеда убио свог ћалета и свог рођеног буразера, А тог истог прадеду је после убио његов кум, Замисли да постоји сумња да је отац тог истог типа гурнуо своју дупло млађу жену, тј кеву овог лика низ степенице због чега је умрла, А ћале му мазнуо кеву само јер је била ћера крупног баје а ћале му тад није био нико и ништа. Прича се да му је ћале марисао кеву.

  Добро, пусти то, причају да ни сам лик није био баш у винкли, возио ауто толко брзо да му ортак испао из аута а да то он није ни приметио, возио низ залеђену реку… Причају да је нашамарао неке ликове. Кажу да је један чак и рикнуо кад га је овај нашутирао само зато што му није радио месенџер . Ал брате, много су га и олајавали , причали да је дерпе да га трпа професор математике, да је овакав да је онакав

  Замисли да тај исти лик после чује да блиски ортаци из екипе оће да га овере а да то зна и његов млађи рођени буразер (који би тако наследио цео породични посао и био главни баја)…….

  Добро, браца је после у Солуну наместио игру некима из те екипе и побио, али не због буразера, већ јер је њему то тада играло. Наш лик их тада још и бранио, а то све били пуцачи који су раније упали на гајбу и побили неке крупне фаце. И још се мали браца опасно наљутио због тога на лика што тражи да се ови не звекну.

  ПА ДА ЛИ ЈЕ НОРМАЛНО ДА ТАКАВ ЛИК БУДЕ НОРМАЛАН, А ДА НЕ ПОЛУДИ.

  Е, а онда га ћале и горе поменути браца увале у лудару петнаест година.

  Ал ни браца није прошо добро, понела га карта. Уместо да се задржи на својој територији и да ту држи банку, њему се отвори дизна и баје га наложе да преузме и туђе квартове. Е, онда се сакупе ортаци из комшилука и овере брацу у Паризу.

  Чукну га са пар метака док је био у лимузини, овере на месту њега и неког лика који је био поред њега, професионалци бато, сигурно после тога ни запаљени Ауди није пронађен.

  Тако заврши фрајер у лудници. Е, али прича има срећан крај. Налете у наш крај неки странци, распуцају све. Ликова фамилија запали из земље, кажу да и данас ретко свраћају, а странци лика пусте из лудаје. Нудили странци лику да и он упадне у екипу али лик реко „Не хвала“. И тако лик тиховао ту у крају док су били ту странци.

  Е, а онда налете неке наше барабе,ал брате много зајебана екипа, обрисали су многе главе док нису објединили све крајеве и чврсто држали терен, није било циле миле код њих – одмах по виолини кад пливаш узводно. Видиш ни они нису дирали лика. Лепо им реко да неби да смета.

  Јбг, јел видиш шта је мудар фрајер, играо своју улогу фрајерски ал је схавтио кад је време да се повуче из посла.

  Ладно се оженио после тога и мирно живео до краја живота.

  Веруј ми да је тако било, причао ми мој деда, каже јуче читао у неким новинама из подрума…..а и ја сам нешто чуо на хепију.

  др Драган Вукадиновић

   

  2 Komentari

  2 Comments

  1. Vukadinovic

   23. јула 2018. at 14:07

   dobro …. nije baš u Parizu već tu negde u nekoj francuskoj luci ….

  2. Darko

   23. јула 2018. at 18:35

   Zanimljiva prica koja me je navela na razmisljanje …

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com