• BG

  MINISTAR KULTURE I INFORMISANJA ISPUNIO OBEĆANJE

   

  MINISTAR ISPUNIO OBEĆANJE

  U prostorije Narodne biblioteke “Desanka Maksimović” u Vlasotincu stigli su računari i police za knjige, dar Ministarstva kulture i informisanja.

  Reč  je o realizaciji projekta „Dodatno opremanje Pozajmnog odeljenja“, dogovorenog pre dva meseca.

  Naime, kada je u junu prisustvovao svečanom otvaranju rekonstruisane i dograđene zgrade Kulturnog centra, ministar kulture i informisanja u Vladi Srbije Vladan Vukosavljević izrazio je želju da obiđe i ostale ustanove kulture u Vlasotincu.

  Tom prilikom je u razgovoru sa zaposlenima u Narodnoj biblioteci “Desanka Maksimović” izrazio spremnost da ministarstvo pomogne u nabavci najneophodnije tehničke opreme.

  – Police će doprineti uvećanju neophodnog skladištenog prostora za knjige, a zbog hroničnog nedostatka prostora nove police smo smestili u hodnik između Dečjeg i Pozajmnog odeljenja, kao i u samom Pozajmnom odeljenju i Odeljenju nabavke i obrade.

  Dva nova, savremenija računara, omogućiće nam lakši rad i bolje čuvanje podataka – kaže direktor vlasotinačke biblioteke Srba Takić koji dodaje da su  on i ostali zaposleni bili prijatno iznenađeni kada je ministar došao da ih poseti, iako je povod za njegov dolazak bio drugi.

  Vrednost nabavljene opreme je 200.000 dinara.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com