• Istočna Srbija

  Mladi glуmci oduševili borsku publiku

   

  Slide

  Mladi glimci odušeili borsku publiku

   

   

  Slide

  Gavrić: Dečiju nedelju tradicionalno obeležavamo pozorišnim predstavama

   

   

  Polaznici Dramskog studija Ustanove Centar za kulturu u Boru izveli su sinoć u sklopu obeležavanje Dečije nedelje, premijeru predstave za decu „Uspavana lepotica“ i oduševili poklonike dečijeg teatra u gradu bakra.

  BOR – Polaznici Dramskog studija Ustanove Centar za kulturu u Boru izveli su sinoć u sklopu obeležavanja Dečije nedelje, premijeru predstave za decu „Uspavana lepotica“ i oduševili poklonike dečijeg teatra u gradu bakra.

  Bila je to 14. premijera po redu za manje od četiri godine rada Dramskog studija u Boru, kazala je Tanjugu rukovodilac Dramskog studija Simonida Gavrić.

  „Dečiju nedelju tradicionalno obeležavamo pozorišnim predstavama, jer na taj način skrećemo pažnju na ugroženost dece i mladih u društvu“, istakla je Gavrić.

  Ona je podsetila da Dramski studio postoji tačno četiri godine i da je kroz njegove radionice do sada prošlo više od 100 dece.

  „Pred borskom publikom u proseku godišnje izvedemo tri do četiri predstave i vrlo smo ponosni na podatak da je naše predstave do sada odgledalo više od 10.000 Borana“, naglasila je Gavrićeva.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com