• Politika

  Mladi LDP: SPS da pazi na težinu izgovorenih reči

  BEOGRAD – Mladi Liberalno demokratske partije upozorili su danas Socijalističku partiju Srbije da, kada izdaje saopštenja u kojima brani svog lidera Ivicu Dačića, pazi na težinu izgovorenih reči i svoju hrabrost, „oduzetu parazitiranjem u još jednoj vladi, ne dokazuju pretnjama i uvredama na račun LDP“.

  „Dačić je, nažalost, Srbiju napravio takvom da su najteže uvrede poput optužbi za izdaju sopstvene zemlje i naroda izgovorene iz njegovih usta i usta njegove stranke jedina mera lične vrednosti, jer je spisak izdajnika koji potpisuju socijalisti ili radikali danas, kao što su to radili prethodnih 30 godina, spisak ljudi u čijem je društvu biti čast“, piše u saopštenju podmlatka LDP.

  Sledeći put kada SPS krene da meri nečiji patriotizam i ljubav prema Srbiji, neka pokuša svoju savest da ne pere kroz obračun sa LDP, dodaje se u saopštenju u kome se tvrdi socijalisti ponovo pokušavaju „da svojom podmuklošću Srbiju opet uvuku u sukob sa svima kroz služenje svojim gazdama iz Moskve“.

  Ranije danas, SPS je u saopštenju ocenila sramnim izjave lidera LDP Čedomira Jovanovića kojima, kako je navedeno, pokušava da sakrije suštinu svoje politike – a to je da mu je do Srbije stalo kao do lanjskog snega, da jedino vodi računa o interesima pojedinih zapadnih zemalja čije stavove promoviše i da mu je važan jedino lični komoditet.

  Pre toga je Jovanović izjavio da Dačić nastavlja politikantski obračun sa opozicijom, te da je „sraman čin“ zamena teza da LDP radi protiv interesa Srbije.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com