• Novosti online

  N1 dobio dokumentaciju o novogodišnjoj jelki vrednoj 83.000 evra

  Sekretarijat grada Beograda koji je sproveo javnu nabavku za kupovinu novogodišnje jelke vredne 83.000 evra, dostavio je danas dokumentaciju televiziji N1 koja pokazuje da je jedini ponudjač na tenderu bila firma „Kip lajt“.

  Kako je objavila televizija N1, dostavljena dokumentacija demantuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je u decembru prošle godine pokazao dokument da su uz ponudu Kip lajta svoje ponude dostavile još tri kompanije iz Estonije, Austrije i Poljske.

  „Kristal Masak, eksport menadžer, Adam PDAS. Stiglo je još ponuda, Mag Goržolak Jašinski, Olimpija džajant, Krisman dekorejšn. Imamo još jednu ponudu ovde, gospodin Zalokar, MK iluminejšn handals GMBH“, rekao je tada Vučić.

  Vučić je tada kazao i da će jelka, za koju je negirao da košta 83.000 evra, trajati narednih 10 godina.

  Medjutim, iz dokumentacije koju je poslao Sekretarijat za vanredne situacije i komunikaciju s gradjanima, vidi se da je ponudjač naveo da jelka ima garantni rok od 12 meseci.

  Odgovor televiziji N1 stigao je posle skoro četiri meseca, nakon što je upućena žalba povereniku za informacije od javnog značaja.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com