• Novosti online

  Naslovna strana za četvrtak, 29. novembar 2018. godine

  Beogradska dnevna štampa u izdanjima od četvrtka, 29. novembra, najviše piše o stanju na Kosovu posle uvodjenja uvećanih uvozih taksi i o predlogu državnog budžeta Srbije za 2019. godinu.

  BLIC „Trampu se žuri da Putinu ne bi prepustio Kosovo“, list piše kako SAD žele rešenje krize pre prolećnih izbora za Evropski parlament. „Tončev protiv Dačića za predsednika SPS“, list prenosi da bi potpredsednik Socijalističke partije Srbije mogao da bude kandidat na kongresu te stranke sledećeg meseca. List navodi da će sledeće godine doći do primene nagradjivanja u državnoj upravi „Povišica onom ko dobro radi“.

  ALO „Više para za bolji standard“, o predlogu budžeta za 2019. godinu. „Putin gomila rakete na Krimu“, o krizi izmedju Ukrajine i Rusije.

  VEČERNJE NOVOSTI „Albanci hoće celu Mitrovicu“, povodom krize na severu Kosova i proslave Dana albanske zastave. O porodici Karadjordjević „Dobiće 500.000 evra umesto Belog dvora“. „Penzionerima sutra ‘leže’ po 3.000 dinara“, o isplati jednokratne pomoći.

  DANAS Intervju sa potpredsednicom Gradjanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Ksenijom Božović list prenosi u tekstu „Zašto nisu napustili i Haradinajevu vladu“. „Brisel poziva da se reši slučaj Savamala“, o sednici Evropskog palamenta o izveštaju za Srbiju. Predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović o predlogu bužeta za 2019. godinu za list kaže „Ovaj budžet neće podstaći rast BDP-a“.

  INFORMER „Januarska plata veća do 12 odsto“, list najavljuje povećanje zarada za zaposlene u javnom sektoru. „Zvezdaši igrali protiv milionera“, o utakmici Napolija i Crvene zvezde u Ligi šampiona.

  KURIR O svedočenju lidera Narodne stranke (NS) i bivšeg šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića na sudjenju bivšem ministru unutrašnjih poslova Hongkonga Patriku Hou u Njujorku list piše „Nameštao sam Hou poslove“. „Toma zabija Vučiću nož u ledja“, list piše da će bivši lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić osnovati novu stranku sa liderom Nove Srbije Velimirom Ilićem.

  POLITIKA „Nemačka i Francuska nisu za sankcije Rusiji“, o krizi u odnosima Rusije i Ukrajine i o potencijalnom odgovoru EU. „Može li EU da utiče na poteze Albanaca“, list navodi da predstavnici Unije ne reaguju na poteze Prištine i Tirane. O protestu taksista u Beogradu list piše „Zašto je taksistima dozvoljeno da blokiraju grad“.

  SRPSKI TELEGRAF „Jeremić nameštao poslove trgovcu oružjem“, o svedočenju lidera Narodne stranke i bivšeg šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića na sudjenju bivšem ministru unutrašnjih poslova Hongkonga Patriku Hou u Njujorku. „Srbi i Rusi zajedno protiv kriminala“, o sastanku glavnih tužilaca Srbije i Rusije u Moskvi.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com