• Društvo

  Naslovna strana za nedelju, 2. april 2017. godine

   

   

  Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najveću pažnju posvećuju izborima za predsednika Republike Srbije.

  ALO „Tražimo da vratimo plavi safir Romanovih!“ list piše da Rusija traži carski dragulj koji se nalazi u sefu Josipa Broza Tita.

  BLIC „Srbija bira“ o predsedničkim izborima, na kojima gradjani biraju medju 11 kandidata. „Dobar život pod Titom platili smo Kosovom“, o stavovima bivšeg ambasadora u SAD i istoričara Milana St. Protića. „Kad ne mogu Jugoslaviju, ujediniću košarkašku Bosnu“, o namerama novog selektora BiH Duška Vujoševića.

  VEČERNJE NOVOSTI „Srbija danas bira novog predsednika“ piše list. Pod naslovom „Na KiM nema mira bez srpske vojske“ list prenosi stavove komandanta Kfora Djovanija Funge. „Mi Masoni ceo svet držimo u rukama“ naslov ekskluzivnog intervjua sa velikim majstorom Velike lože Francuske Filipom Šarjelom. „Kako krotimo atome u CERN-u“ o istraživačkom radu mladog fizičara Marjana Ćirkovića.

  KURIR Pod naslovom „Srpski Hitler tukao Slobu u Hagu“ list piše da je pritvorenik iz RS Goran Jelisić ponižavao bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića u Hagu.

  POLITIKA „Srbija bira predsednika“ o izborima u Srbiji, a pod naslovom „U šta se zaklinju šefovi država“ o tome da se većina predsednika evropskih zemalja zaklinje Bogu i naciji, kao i pred „najvećim svetinjama“, a u slučaju Srbije to bi bilo Kosovo, piše list. „Kosmet otimaju i zbog ruda“, kaže član Ruske akademije nauka Slobodan Vujić.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com