• Gradovi

  Naslovna strana za ponedeljak, 2. oktobar 2017. godine

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 2. oktobar, pišu o neredima tokom referenduma u Kataloniji, srpskim odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope i teškoj saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca u kojoj su poginule majka i beba.

  BLIC „Izbori za Beograd 11. marta“ list saznaje da je vrh Srpske napredne stranke doneo konačnu odluku o datumu izbora. „Krv i suze u Kataloniji“ o referendumu koji je izazvao haos u Španiji. „Vi ste devojke za ponos“ o srpskim odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope. „Stradale majka i beba“ o teškoj saobraćajnoj nesreći na auto putu kod Aleksinca.

  VEČERNJE NOVOSTI „Krvavi referendum u Kataloniji“ o neredima u Španiji tokom glasanja o nezavisnosti. „Srpske lepotice smečovale zlato“ o odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope. „Jovanu i njenu malenu Dunju ubio kombi“ o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca.

  DANAS „Krvavi sukobi i neredi na referendumu u Kataloniji“ list piše o nasilnom sprečavanju gradjana da se izjasne o nezavisnosti. „Baltičke zemlje traže od Srbije sankcije Rusiji“, list piše da krajem meseca u pregovorima sa EU počinje razmatranje Poglavlja 31 koje se odnosi na spoljnu politiku i bezbednost. „Odbojkašice Srbije prvakinje Evrope“ o uspehu srpskih sportistkinja u Azerbejdžanu.

  POLITIKA „Skoplje i Tirana sami potkopavaju svoje šanse za ulazak u EU“ kaže u intervjuu za list predsednik Grčke Prokopis Pavlopulos. „Gerilski rat na ulicama Barselone“ o neredima tokom referenduma o nezavisnosti Katalonije. „Srbiji zlato“ o šampionkama Evrope u odbojci.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com