• Novosti online

  Naslovna strana za ponedeljak, 30. jul 2018. godine

  Dnevni listovi na naslovnim stranama za ponedeljak, 30. jul najviše pišu o ubistvu advokata Dragoslava Ognjanovića i uspehu na sportskim takmičenjima teniserke Olge Danilović i srpske vaterpolo reprezentacije.

  ALO – „Boriću se do kraja da Srbija ima budućnost“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića na vojnoj vežbi u Nikincima. List piše u obistvu advokata Dragoslava Ognjanovića u tekstu „Namamio Mišu, pa u njega sasuo rafal“. O uspehu teniserke Olge Danilović: „Zvezda je rodjena“.

  BLIC – „Čuveni advokat ubijen u ratu klanova“, o ubistvu advokata Dragoslava Ognjanovića koji je branio i Luku Bojovića. „Ko brod u boci putujem“, o smrti Olivera Dragojevića.

  INFORMER – „Srbi, polako sa Kosovom“, list prenosi intervju sa ambasadorom Kine u Srbiji Lijem Mančangom. „Mišu ubili da Luki zaprete“, o ubistvu advokata Dragoslava Ognjanovića. „Olga je nova teniska kraljica“, o pobedi teniserke Olge Danolović na turniru u Moskvi.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Veće plate i penzije, milijarda evra za vojsku“, o izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića na vojnoj vežbi u Nikincima. „Napadači na Ognjanovića znali gde su kamere“, o ubistvu beogradskog advokata.

  DANAS – „Ubica na slobodi, advokati u štrajku“, o protestu advokature zbog ubistva kolege Dragoslava Ognjanovića. „Oštar, ambiciozan i isprazan dokument“, reakcije na program Saveza za Srbiju.

  KURIR – „Moja istina o ‘kantrimenu'“, list prenosi intervju sa osudjenim za saobraćajnu nesreću na Brankovom mostu 2014. godine Markom Milićevim u kojoj je ubijen Luka Jovanović. „Ubica je viknuo Mišo, a onda ga je izrešetao“, o ubistvu advokata Dragoslava Ognjanovića.

  POLITIKA – „Policija ima tragove o likvidaciji advokata“, o ubistvu advokata Dragoslava Ognjanovića. „Tela 4.000 žrtava rata leže u mrtvačnicama“, o neidentifikovanim žrtvama ratova ’90-ih.

  SRPSKI TELEGRAF – „Advokat ubijen zbog foke“, list piše da je ubijeni advokat Dragoslav Ognjanović imao veze sa specijalnim službama SAD. „Otmicu sam planirao čak četiri godine“, o otmici dede Jelene Djoković. „Savić nam doneo zlato, Olga pokorila Moskvu“, o uspesima srpskih vaterpolista i teniserke Olge Danilović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com