• Novosti online

  Naslovne strane izdanja za četvrtak 16. januar 2019. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o merama za smanjenje zagadjenosti vazduha u Srbiji i o drugoj godišnjici ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

  ALO – „Šok: Ministrima stigle plave koverte“, ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao kolegama Novu godinu po julijanskom kalendaru tako što im je uz plavu kovertu poslao čuturicu, ćebe i dnevni obrok, sve upakovano u vojničku transportnu vreću.

  BLIC – O godišnjici ubistva Olivera Ivanovića u tekstu „Dve godine od zločina, ni ubice ni nalogodavca“. Pod naslovom „Seks mafija radila kao preduzeće“ o hapšenju kriminalne grupe koja je organizovala prostituciju u Srbiji i BiH.

  VEČERNJE NOVOSTI O zaključcima sa hitnog sastanka u Vladi Srbije: „Mere za smanjenje zagadjenosti vazduha“.

  DANAS U tekstu „Put do plate od 900 evra rasturio bi našu ekonomiju“ o reakcijama ekonomista na najavu vlasti o rastu zarada do 2025. godine. „Vučićeve uvrede su muzika za uši birača“, kaže sudija Apelacionog suda Miodrag Majić povodom optužbi predsednika Srbije na rad pravosudja.

  INFORMER Pod naslovom „Srbi Mila gadjali jajima“ o dogadjima prilikom boravka crnogorskog predsednika Mila Djukanovića u Majamiju, u SAD.

  KURIR „Trivan žestoko izriban zbog zagadjenja“ o kritici ministra životne sredine Gorana Trivana da nije reagovao povodom višednevno zagadjenog vazduha u Srbiji.

  SRPSKI TELEGRAF „Ovo su poruke nadjene u telefonu makroa“, o nedavnom hapšenju osumnjičenih za organizovanje prostitucije.

  POLITIKA Pod naslovom „Uklonjen svedok zločina OVK nad nelojalnim Albancima“ o ubistvu svedoka Specijalnog tužilaštva za zločine OVK Nazmija Rustemija. „SANU pokreće razgovore o vitalnim temama za državu“ sredinom aprila prvi skup, o Kosovu.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com