• BG

  Naslovne strane za nedelju, 29. mart 2020. godine

   

   

  Na naslovnim stranama za nedelju 29. mart, beogradska dnevna štampa piše o novim merama Vlade Srbije u suzbijanju korona virusa, donaciji tenisera Novaka Djokovića, preporukama lekara za sprečavanje zaraze.

  ALO Pod naslovom „Da li ste vi normalni“, list piše da neki gradjani ne poštuju zabrane koje su uvedene u cilju sprečavanja širenja korona virusa, kao ni preporuke lekara. O donaciji od milion evra sprskog tenisera Novaka Djokovića „Nole, Bog te poživeo“.

  BLIC „Kada se rano otkrije virus se najčešće lako leči“, list prenosi izjavu kineske doktorke Ksion Jan koja pomaže lekarima u Srbiji da spreče širenje bolesti. O novim odlukama Vlade Srbije „Oštrije mere: policijski čas vikendom već od 15 sati“. „Nole čovek sa srcem kao planina“ o donaciji tenisera Novaka Djokovića.

  VEČERNJE NOVOSTI „Vikendom bez izlaska iz kuće od 15 časova“, o novim merama vlade. „Banke da shvate: bez gradjana ne postoje“, prenosi list izjavu guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković.

  KURIR List piše o tome šta je sve potrebno pacijentima koji će biti zbrinuti u privremenoj bolnici u hali Beogradskog sajma „Važno je znati, na sajam možete da ponesete lekove, mobilni, posteljinu…“. „Pričešće bez kontakta s metalnom kašičicom“, o stavu Sinoda SPC.

  POLITIKA „Najveći porast broja zaraženih, duži policijski čas vikendom“, o novim odlukama vlade. „Izolacija neće moći da se odbije“, kaže za list direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti Goran Stevanović.

  SRPSKI TELEGRAF „Sledi nam 15 dana pakla zbog korone“ o procenama stručnjaka i broju obolelih od korona virusa u Srbiji. Povodom povećanog zagadjenja vazduha list prenosi izjavu ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana „Ne izlazite iz kuće, ovakav vazduh utiče na pluća“.

  Beta

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com