• Novosti online

  Naslovne strane za petak, 11. decembar 2020. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 11. decembar 2020. pišu o ceni dizajna za logo „Puteva Srbije“, o zahtevima lekara o merama prevencije tokom novogodišnjih praznika, o sednici Kriznog štaba i o drugim temama.

  BLIC O krivičnoj prijavi protiv bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke „Prodao opštinsku kuću 675.000 evra ispod realne cene“. O vakcinaciji „Svi detalji vakcinacije u Srbiji“.

  VEČERNJE NOVOSTI O dizajnu logoa „Putevi Srbija“ pod naslovom „Toma neće logo koštao je mnogo“. O sednici Kriznog štaba i zahtevu lekara „Zabraniti proslavu Nove godine“.

  DANAS O izjavi infektologa Nenada Ristovića, koji je predsedniku vratio odlikovanje, „Očekivao sam da Vučić i ova država stanu iza mene“. Pod naslovom „Dostupne vakcine Astra Zeneke i Moderne“, list piše o tome koja cepiva Srbija treba da dobije preko Kovaks programa tokom sledeće godine.

  POLITIKA List piše da „Više od 10.000 ljudi ima lažne policijske značke“. „Dečani medju 12 najugroženijih kulturnih lokaliteta u Evropi“. O imunitetu nakon korona virusa „Posle korone organizmu je potrebno vreme da se oporavi“.

  INFORMER O vakcinaciji „Bogati oteli sve vakcine za sebe; Ana Brnabić: Rekli su mi da će Srbiji vakcinu isporučiti tek krajem 2021!“, o opoziciji „Viši sud zabranio pisanje o Djilasu i Mostu na Adi“.

  SRPSKI TELEGRAF O mafiji i kavačkom klanu „Teror reket Kavčana Frizeri hteli da ubiju dete zbog 3.000 evra“. O dočeku Nove godine i preventivnim merama „Krizni štab razmatra mere: Policijski čas za Novu godinu“

  KURIR „Šolakovo kolo: Zašto Savet za borbu protiv korupcije igra kako Šolak i Djilas sviraju“.

  ALO List piše „Djilas, Marinika i Boško užasniji od korone; Za to vreme Vučić gura napred: Bolnica u Kruševcu gotova za sedam dana“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com