• Novosti online

  Naslovne strane za ponedeljak, 2. jul 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o pomeranju roka za rekostrukciju Vlade Srbije, briselskom dijalogu Beograda i Prištine, ali i o tome da je od početka godine prijavljen nestanak skoro 500 dece.

  POLITIKA „Nordijski model je moguć i na Balkanu“, kaže za list premijerka Norveške Eva Solberg. „Tvitom na notu“, naslov je teksta o zemljama koje su povukle priznanje nezavisnosti Kosova i reakcijama iz Prištine na društvenim mrežama. „Ove godine nestalo gotovo 500 dece“, o prijavljenom nastanku dece i tome da osmoro još nije pronadjeno.

  ALO O navodnom sukobu u Srpskoj pravoslavnoj crkvi „Amfilohije ruši Irineja zbog Kosova!“.

  BLIC „Rekonstrukcija pomerena za oktobar“, o tome da će odluke o promenama u vladi sačekati jesen, dok se ne reši pitanje Kosova. „Bugarski ortak Tome Nikolića ruši Borisova“, list piše da je tajkun sa Interpolove poternice Cvetan Vasilev dobio azil u Srbiji. „Nikad žešća borba za indeks na IT studijama“, o prvim rang listama za upis na fakultete.

  VEČERNJE NOVOSTI „Svi u borbu protiv droge“, o strategiji države za suzbijanje narkotika. „Uveren sam da uskoro izlazim na slobodu“, kaže za list Dragan Vasiljević iz splitskog zatvora, osudjen za ratne zločine u Hrvatskoj. „Haradinaj džaba zove Ameriku u pomoć“, o dijalogu Beograda i Prištine o rešavanju pitanja Kosova.

  DANAS „Aleksandar Vučić govori o dogovoru sa Albancima, a ne kaže na šta misli“, kaže za list advokat i bivši političar iz Prištine Azem Vlasi. „Bakić: Putin u Beogradu u funkciji pregovora o Kosovu“, o poseti ruskog predsednika Vladimira Putina u novembru u Beogradu. „Bivši dekan Milan Višnjić oslobodjen svih optužbi“, o tome da je bivši dekan Medicinskog fakulteta u Nišu, oslobodjen posle pet godina optužbi za zloupotrebu službenog položaja.

  INFORMER „Rusija srušila Španiju“, o pobedi ruske reprezentacije nad španskom na Svetskom prvenstvu u fudbalu. List piše da će „Ceo jul biti vreo i suv“.

  KURIR List piše da je „Tito planirao Jugoslaviju do Istanbula“. „Špijunski rat zbog Kosova“, o tome šta se krije iza diplomatskih kulisa.

  SRPSKI TELEGRAF List najavljuje intervju sa nekadašnjim komandantom Žandarmerije Goranom Radosavljevićem „Istina o Djindjiću i Legiji“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com