• Ekonomija

  Нишка пивара продата у складу са законом – коначна одлука Привредног апелационог суда у Београду

  Niska pivara
  Веће Привредног апелационог суда којим је председавао судија Јован Јовановић одбило је жалбу, последње правно средство које је „Лусс инвестмент“ могао да користи како би оспорио продају производно-пословне целине „Нишка пивара“ обављену у августу 2015. године.
   
  Тиме је потврђена одлука Привредног суда из Ниша од 4.4. 2016. године.
   
  одлукаПАСа24јун
  Пре тога су одбачене жалбе „Лусс инвестмента“ на решења којима је константована продаја производно-пословне целине, одбачена је кривична пријава против стечајног управника мр Љубомира Костића, одбачени су приговори на његов рад као стечајног управника.
   
  Ljuba
  Окончан је и одбијен поступак за његово  разрешење дужности стечајног управника и одбачена је тужба у парничном поступку.
   
  Суд је утврдио да је стечајни управник у овом поступку мр Љубомир Костић поступао у потпуности у складу са законом.
   
  Пала је у воду комплетна медијска хајка која је месецима вођена против ове инвестиције која је омогућила поновни почетак рада Нишке пиваре и прилуку да се на тржишту поново појави Нишко пиво.
   
  Очигледно да овакав исход многима није одговарао поготово имајући у виду некадашњи реноме и тржишни удео Нишке пиваре.
   
  Наиме, очекује се, да Нишка пивара ускоро поврати своју некадашњу тржишну позицију поготово у граду на Нишави и југу Србије.

  Као заступник стечајне масе мр Љубомир Костић сада је поднео тужбу ради надокнаде штете причињене поступцима неуспелог купца.

  Милан Петковић

  1 Komentar

  1 Komentar

  1. Jagodinac Ivan

   25. јуна 2016. at 09:42

   Apatinska, Zajecarska i ostale strane pivare zelele su po svaku cenu da uniste jagodinsku i nisku. Svaka cast sto ste uspeli da sacuvate nisku posto su jagodinsku unistili

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com