• BG

  Nišville – najbolji festivalski brend

  Direktoru Nišvila Ivanu Blagojeviću uručena nagrada

   Nišville – najbolji festivalski brend

   U beogradskom hotelu „Zira“ u petak 31. maja su dodeljena priznanja „Top Serbian Brands 2018“ , i tom prilikom je direktoru Nišville jazz festivala Ivanu Blagojeviću uručena nagrada za najbolji festivalski brend u Srbiji.

  Prema glasovima  građana Srbije, odnosno,  na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine u 16 najvećih gradova Srbije – Nišville Jazz Festival je proglašen najboljim festivalom.

  Organizatori ove akcije su magazin „TOP Serbian Brands“ i portal „Best of Serbia“ ( bestofserbia.rs ) a priznanja se dodeljuju u pedesetak kategorija.

  Inače, ova prestižna nagrada već je postala sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti i naišla je na sjajan odjek u javnosti.

  U ovoj utakmici samo oni najbolji, najkvalitetniji i najpopularniji brendovi izdvojili su se pre svega svojim superiornim proizvodima, kreativnim marketingom i vrhunskim poslovanjem.

  Samim tim samo oni imaju čast da ponesu ovo laskavo priznanje.

  Glavni uslovi za dobitnike nagrade su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju,  poslovni rezultati.

   Objektivnost i nezavisnost nagrade svakako daje dodatnu pozitivnu dimenziju, te se ovom prilikom Nišville jazz festival zahvaljuje svim građanima Srbije koji su glasali za Nišville kao prepoznatljiv kulturni brend i dodelili mu titulu najboljeg festivala u Srbiji u 2018.godini.

   

  http://www.bestofserbia.rs/assets/pdf/lista-dobitnika-top-serbian-brands.pdf

   

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com