• Novosti online

  Nova hapšenja članova grupe Pravda za Davida

  Policija je danas ponovo privela dvoje članova grupe „Pravda za Davida“, Sofiju Grmušu i Ozrena Perduva, potvrdio je agenciji Beta njihov advokat Milan Malešević.

  On je rekao da mu još nije poznato zbog čega su pozvani u policiju, da li kao okrivljeni ili u svojstvu svedoka i da će više informacija imati nakon što se vidi sa svojim klijentima u policijskoj stanici.

  Njih dvoje su bili uhapšeni 30. decembra, a posle 24 časa provedena u policiji pušteni su na slobodu.

  Na teret im se stavljalo narušavanje javnog reda i mira tokom skupa „Pravda za Davida“

  Tada je privedeno još nekoliko članova grupe „Pravda za Davida“, ali i ostalih gradjana koji su se zatekli na Trgu Krajine.

  Policija još traga za Davorom Dragičevićem, ocem ubijenog mladića Davida Dragičevića, koji je poslednji put vidjen 30. decembra oko 23 sata u blizini džamije Ferhadija.

  Policija je zabranila sva dalja okupljanja grupe „Pravda za Davida“.

  Majka ubijenog mladića, Suzana Radanović, za večeras u 18 časova ponovo je pozvala gradjane Banjaluke da dodju u portu crkve Hrista Spasitelja u Banjaluci i zapale sveće za njenog ubijenog sina.

  Ona je navela da grupa „Pravda za Davida“ postoji i da će postojati sve dok „ubice njenog sina i njihove pomagače ne stigne pravda“.

  „Nastavljamo borbu za istinu i pravdu. Mirno i dostojanstveno. Idemo do kraja“, napisala je Radanović na fejsbuk stranici grupe „Pravda za Davida“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com