• Crna Gora

  Novogodišnji program u Budvi od 28. decembra

  Novogodišnji program u Budvi počeće 28. decembra i trajaće pet dana, a gradjanima će biti ponudjen raznovrstan muzički program, najavili su danas organizatori.

  Na trgu u Budvi će u novogodišnjoj noći pevati Dino Merlin, rekla je Tijana Kotarac iz turističke organizacije Budva na konferenciji za novinare u Beogradu.

  „Doček Nove godine na otvorenom organizujemo već 20 godina i kako bismo to obeležili produžili smo vreme trajanja ovogodišnjeg programa. Pored toga, ponudili smo drugačiji koncept u odnosu na ranije i zbog toga se nadam da će u Budvu ove godine doći još veći broj posetilaca“, kazala je ona.

  Kotarac je najavila da će u okviru programa „U novogodišnjoj noći, vidimo se u Budvi–dvadeseti put“ nastupiti i Marija Šerifović, Halid Bešlić, etno grupa Zora, Beogradski sindikat i drugi muzički stvaraoci.

  Po njenim rečima, na velikoj bini na otvorenom nastupaće muzički izvodjači najraznovrsnijih muzičkih žanrova, a biće organizovan i koncert klasične muzike.

  Ona je dodala da će novogodišnji program biti upotpunjen Božićnim bazarom, kao i sadržajima koje priprema Udruženje hotelijera.

  Direktorka turističke organizacije Tivat Gabrijela Glavočić najavila je da će u tom gradu u novogodišnjoj noći nastupiti Željko Joksimović, a dan kasnije Lepa Brena.

  „Tivat je poznat po turizmu, ali i kao visoko kulturna i elitna destinacija. Zato smo se potrudili da pored muzičkog programa ponudimo i celodnevne aktivnosti koje se odnose na sajmove, bazare, kao i plesne dogadjaje“, rekla je ona.

  Direktorka turističke organizacije Kotor Ana Radević istakla je da se u Kotoru doček Nove godine organizuje u okviru manifestacije „Od Božića do Božića“ koja će trajati 17 dana.

  „Kotor ima i status grada deteta i zato ćemo organizovati dečju novogodišnju predstavu 30. decembra, a u okviru javnih manifestacija moći će da se probaju tradicionalni kotorski recepti“, kazala je Radević.

  Ona je dodala da će muzički deo novogodišnjeg programa biti rezervisan za pevača Darka Rundeka i grupu Galija.

  Ana Stanišić iz turističke organizacije Herceg Novi najavila je da će u tom gradu u novogodišnjoj noći nastupiti muzička grupa Riblja čorba, a prvog dana 2019. posetioce će zabavljati Sergej Ćetković.

  Direktor turističke organizacije Bar Emil Kukalj najavio je gostovanje pevača Ace Pejovića i muzičke grupe Plavi orkestar u okviru novogodišnjeg programa.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com