• Novosti online

  Obradović (Dveri): Radetin tvit je nebitna tema za skretanje pažnje

  Lider Dveri Boško Obradović ocenio je da je sporni tvit poslanice Srpske radikalne stranke i potpredsednice Skupštine Srbije Vjerice Radete „nebitna tema“ koja se koristi za skretanje pažnje sa ključnih tema u državi.

  „To je nebitna tema. U trenutku kada se rasprodaju preostali državni resursi, mi treba da se bavimo nečijim tvitovima. Hajde da se bavimo ozbiljnim stvarima i suštinom, hajde da zaustavimo izdaju Kosova“, kazao je Obradović a preneo list „Danas“.

  Lider Dveri je dodao da će se ta poslanička grupa izjasniti o inicijativi Demokratske stranke za smenu Radete sa funkcije potpredsednice parlamenta „ako se to pitanje postavi u Narodnoj skupštini“.

  Demokratska stranka (DS) uputila je juče Skupštini Srbije predlog za smenjivanje poslanice Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerice Radete sa funkcije potpredsednice parlamenta zbog govora mržnje, uvreda i bola koji je nanela porodici nedužnih srebreničkih žrtava.

  Radeta je posle smrti predsednice udruženja „Majke Srebrenice“ Hatidže Mehmedović, kojoj su u Srebrenici ubijeni muž i dva sina, napisala na društvenoj mreži Tviter: „Čitam umrla Hatidža Mehmetović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi !?“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com