• BG

  Predsednik Aleksandar Vučić posetio Jablanički okrug

  PREDSEDNIK REPUBLIKE U VLASOTINCU

  OŠ „Siniša Janić“u Vlasotincu bila je prvo mesto koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao na putu kroz Jablanički okrug, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

  -Da radimo i gradimo, da ostanete u svom mestu, da ne idete ni u Leskovac, ni u Niš, ni na zapad, već da zauvek ostanete ovde- poželeo je predsednik republike okupljenim građanima u dvorištu školske zgrade koja je kompletno renovirana sredstvima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije.

  On je podsetio da je 2013. I 2014.godine obećao teške reforme, ali i to da će Srbija ozdraviti, što, kako je rekao, pokazuju javne finansije sa kojima danas nema problema dodajući da sve mora da ide i bržim tempom.

  -Istovremeno zamoliću sve ljude na lokalu da pokažu brigu prema ljudima, da ih prime, čuju, da slušaju njihove probleme i da pokušavaju da ih rešavaju.

  Uzeli smo svako pismo koje je doneto, ali ne možemo sve probleme mi da rešimo, moramo sa lokalnim čelnicima da radimo zajedno na tome- rekao je Vučić.

  On istakao i činjenicu će se sa završetkom koridora 10 u ovom kraju povećati saobraćaj, kao i da je Vlasotince prolazno mesto prema Vlasinskom jezeru, što otvara brojne mogućnosti za njegovu turističku afirmaciju.

  Predsednik republike je potom obišao školske učionice, a učenici su mu recitovali pesme na lokalnom govoru.

  Osnovci škole „Siniša Janić“ danas su, posle pauze od nekoliko meseci, ponovo seli u školske klupe. Za to vreme zgrada je potpuno renovirana i opremljena sredstvima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima u iznosu od 87,5 miliona dinara. Za vikend se očekuje asfaltiranje dvorišta, najavio je direktor škole Goran Mitić, a u ponedeljak počinju radovi na izgradnji fiskulturne sale u dvorištu, koje finansiraju Ministarstvo privrede i opština Vlasotince.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com