• Novosti online

  Savez za Srbiju ‘raspisao’ bojkot izbora

  Savez za Srbiju (SzS) „raspisao“ je bojkot predstojećih izbora kao odgovor na današnjeg raspisivanje izbora u Srbiji na sva tri nivoa za 29. april.

  Na konferenciji za novinare u SzS u Beogradu, predsedavajući tog saveza i predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac je ocenio da bez obzira na odziv glasača, predstojeći izbori neće biti legitimni bez predstavnika opozicije čije zahteve, kako je dodao, vlast ignoriše.

  Istakao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stvara „svoju opoziciju“, umesto da uvaži zahteve stvarne opozicije za poboljšavanje izbornih uslova.

  Predsednik pokreta Dveri, Boško Obradović kazao je da „Vučiću želi puno zdravlja, fer sudjenje i veliku biblioteku u zatvoru“, komentarišući tako jutrošnju izjavu Vučića: „Voleo bi on (Obradović) i da me ubiju, ali nije popularno da to kaže“.

  „Kao hrišćanin, ja nikome ne želim zlo. A bojkot je samo sredstvo kako bi se došlo do fer izbora, a onda i do fer sudjenja Aleksandru Vučiću“, rekao je Obradović.

  Na pitanje novinara o njegovom stavu o migrantskoj krizi koji je za mnoge sporan, Obradović je rekao da će o tome govoriti na konferencijama svog pokreta Dveri, pošto se, kako je ocenio, danas nisu okupili da bi pričali o pojedinačnim politikama, a „poznato je da SzS ima različite političke stavove“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com