• Politika

  Šešelj: Izbori su dan odluke za Srbiju

  Vojislav Šešelj SRSFoto: AP Photo/Darko Vojinovic, File

  „Izbori su odluka o budućnosti, o nacionalnim interesima i očuvanju Kosova i Metohije, o rešavanju ekonomske krize i socijalne bede“, rekao je Šesšelj, pred oko 200 pristalica.

  Šešelj je na skupu, za sve nedaće u kojima se Srbija sada nalazi, optužio DOS-ovu vlast posle 5. oktobra 2000, kao i Srpsku naprednu stranku za koju je rekao da „nije promenila ništa“.

  Prema njegovim rečima, DOS su činili strani plaćenici, koji su opljačkali sve, a aktuelni režim naprednjaka se „bavi praznim obećanjima“.

  Šešelj je kazao da se on zalaže za savez Srbije sa Rusijom, Belorusijom, Kazahstanom i „ostalim prijateljskim zemljama“, dok se sa Evropskom unijom (EU) može sarađivati bez učlanjenja.

  Šešelj je tokom skupa pozvao premijera Srbije Aleksandra Vučića na TV duel, uz podsećanje da je to učinio nekoliko puta u proteklih godinu i po dana, ali da se Vučić ni jednom nije odazvao.

  Skup na Gradskom trgu u Valjevu protekao je bez incidenata u poznatoj ikonografiji, a sa razglasa su pre početka skupa puštane četničke pesme.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com