• Novosti online

  Шта Немци мисле о дрхтавици Меркелове

  БЕРЛИН – Већина Немаца, њих 59 одсто, сматра да низ дрхтавица које је у последње време имала канцеларка Ангела Меркел њена „приватна ствар”, објављено је данас после анкете.

  Супротно сматра 34 одсто испитаника, истичући да информација о здрављу шефице владе јесте од јавног интереса, наводи агенција Сивеј.

  Канцеларка, која ће 17. јула напунити 65 година, а на власти је 14 година, изазвала је забринутост последњих недеља јер ју је дрхтавица трипут ухватила на протоколарним свечаностима.

  Ангелу Меркел је у среду, 10. јула, поново ухватила дрхтавица током дочека премијера Финске Антија Ринеа, а у следећој церемонијалној прилици је седела иако протокол налаже да треба да стоји.

  Потом је рекла да је дрхтавица њена „психосоматска реакција”, последица забринутости због прве дрхтавице пре месец дана.

  По наводима листа „Билд”, канцеларка је имала детаљни лекарски преглед после првог случаја када је рекла да јој је позлило јер је била врућина, а да се добро осећала после три чаше воде, пренела је Бета.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com