• BG

  Tomislav Nikolić odlučio da se kandiduje ponovo za predsednika Srbije

  Toma.jpegPredsednik Srbije Tomislav Nikolić kandidovaće se na predstojećim predsedničkim izborima, saznaje Sputnjik.

  Odluku da se kandiduje aktuelni predsednik Srbije doneo je večeras na proslavi svoga 65. rodjendana, objavio je Sputnjik večeras na svom portalu.

  Nikolić je ranije danas izjavio da nije iznenadjen „ishodom glasanja“ na predsedništvu Srpske napredne stranke, koje je dalo podršku kandidaturi lidera stranke i premijera Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, ali i ostao nedorečen na pitanje da li će se kandidovati za predsednika Srbije.

  Na pitanje novinara da li je odustao od kandidature, Nikolić je kratko odgovorio: „Dogovorićemo se…“.

  1 Komentar

  1 Komentar

  1. ДРАГАНешковић

   16. фебруара 2017. at 07:58

   Поражавајуће, сви ће гласати за Николића, Вучића, све је добро осмишљено и одлично организовано да нас и даље држе поробљеним. А Решење је само у нама али тако несложни, завађени, посвађани, омржени, неслога нас чини слабим и рањивим. Сваки народ па и сам Српски народ у границама свог сваћања, општег народног система вредности мисли да ради за себе, за своје потребе, за свој интерес, за свој избор док у границама свог Српског не свачања, свог окруњеног и не јединстевног општег система вредности, свог не знања ради за оног народа који зна, разуме, који уме, који може боље и више. Спознај „Истину“, ослободиће те!. „Истина је једино срество са којом можемо да се одбранимо од хаоса. „ИСТИНА“ ЈЕ У САМОЈ СЕБИ НЕ ПРОМЕНЉИВА. ЈЕДИНО ОНА НАДЖИВЉАВА СВЕ!. Сви данас у Србији су дубоко уверени у истинитост “ ЛАЖИ“ и „ЛАЖИ“ истине. Ово је позив да се удружимо и самоорганизујемо, јер ја сам спреман и рад да се удружим са Вама да произведемо критичну масу за промену у Србији јер овај Избор за председника Србије нам даје и пружа ту шансу, шансу за ресторацију и препород Српске државе по нашим потребама, по нашем интересу и по нашем избору. Ванредна ситуација захтевају ванредне реакције. ДРАГАНешковић. e-mail.: DRAGANeskovic@Gmail.com

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com