• Novosti online

  У сусрет новим песмама и испуњењу у љубави

  Светска поп дива Ријана 20. фебруара прославила је 31. рођендан. Славна певачица, манекенка, глумица и предузетница рођена је у Сент Мајку на Барбадосу, али од шеснаесте године живи у Америци. Рођена је у знаку Риба, са подзнаком и месецом у знаку Овна.

  Владар хороскопа Нептун налази се у знаку Јарца, на врху је неба и у конјукцији са МЦ-ом (највиша тачка хороскопа). Доноси невероватну амбицију, али и светски успех и славу у уметничким и креативним занимањима. Нептун је у одличном аспекту према изразито енергичном, регенеративном и доследном Плутону у знаку Шкорпије. Сваку своју идеју, визију, план, Ријана бескомпромисно спроведе у дело.

  Нептун из Јарца прави изазовне аспекте према Месецу и Венери у знаку Овна у дванаестом пољу хороскопа. На личном плану утиче на емотивну конфузију, врло сложене породичне односе, везаност за мајку, али и узбудљиве љубавне везе – од фаталне заљубљеност и идеализације партнера, романтике до потпуног разочарања и неповерења, осећаја издаје… Ипак, исти аспект на професионалном плану доноси невероватну уметничку харизму, осећај за музику, суптилни сензибилитет, фотогеничност.

  Натпросечно интелигентан Меркур у Водолији образује изазован аспект према Плутону у Шкорпији. Изузетно је проницљива, одлично процењује своје саговорнике и увек успева да оствари своје пословне намере и жеље.

  Сунце из Риба у једанаестом пољу хороскопа образује аспект према изразито јаком Сатурну у знаку Јарца (у седишту је) и према Урану. Ријана има потребу да буде независна и самостална, али има и бунтовну природу. Бори се за боље и хуманије друштво, има потребу да изнесе своја политичка уверења. Не воли ауторитете и не прихвата традиционалне друштвене форме. Исти аспект је утицао на проблематичан однос са оцем у детињству, прекид комуникације, рано сазревање, развијање одговорности и професионализам.

  Владар асцедента Марс позициониран је у знаку Стрелца у деветом пољу хороскопа – одвео ју је у иностранство. Воли изазове, стране културе, ужива у путовањима. Марс из Стрелца образује одличан аспект према Јупитеру из Овна у првом пољу. Донео јој је светску популарност и успех, али и богатство.

  Претходне године планетарне позиције нису биле превише наклоњене чувеној певачици. Транзитни Сатурн у Јарцу је прелазио преко наталног Сатурна – био је у фази првог повратка. То је период који подразумева тежину, ограничења, психичко сазревање и одрастање – период преласка из младости у зрело животно доба. Мења личне приоритете и однос према животу. Такође, крајем године Сатурн је прелазио преко Ријаниног Нептуна – владара хороскопа, а правио је и изазован аспект према Месецу и Венери у знаку Овна. Недостајало јој је енергије, иницијативе, осећала је тежину, емотивно незадовољство и неиспуњеност у партнерском односу.

  Предстојећа година ће бити неупоредиво лакша. Негативни аспекти Сатурна из Јарца слабе. Амбиција и жеља за новим пословним успесима јача. Транзитни Јупитер из Стрелца у првој половини године образоваће одличан аспект према Месецу и Венери у знаку Овна, а крајем године ће прелазити преко наталног Марса и образовати одличан аспект према Јупитеру из Овна. Нема дилеме да ће нас обрадовати песмама које ће бити нови планетарни хитови. У приватном животу осетиће растерећење и испуњење у љубави.

  Зоран Делибос

  Facebook.com/astrolog Zoran Delibos

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com