• Hronika

  УХАПШЕН ВОЂА МАЛОЛЕТНИХ НАСИЛНИКА

  Припадници нишке полиције ухапсили су двадесетогодишњег И. И., због сумње да је током ове године организовао групу малолетника са којима је пресретао возаче аутомобила на углу улица Шумадијске и Ивана Милутиновића и пљачкао их.

  Сумња се да је ова група на истом месту и на исти начин пресретала возаче који су се враћали из оближњег  тржног центра и отимала им робу из аутомобила.

  Хапшењем осумњиченог расветљено је седам кривичних дела крађа и тешких крађа на нарочито опасан и дрзак начин у улицама Ивана Милутиновића, Шумадијској према насељу Медошевац и Улици Косте Абрашевића.

  Приликом претреса куће у којој живе осумњичени малолетници, полиција је  пронашла и одузела предмете за које се сумња да потичу из кривичних дела: алуминијумске мердевине, моторне и електричне тестере, брусилице,  исправљач за пуњење акумулатора и друго.

  И. И. је, по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, одређено задржавањe до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен тужилаштву.

  Против малолетних особа, осумњичених да су учествовале у извршењу ових кривичних дела поднете су кривичне пријаве у редовном поступку, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу.

  Љ.П.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com