• KiM

  Vučić: Dosta mi je da mi sole pamet, a da ih ništa „ne košta“…

   

  Slide

  Vučić o Kosovu i Metohiji

   

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je dosta onih koji ga „savetuju“ i pametuju, na razne teme, od Kosova, do povećanja plata, a da ih to ništa „ne košta“.

  BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je dosta onih koji ga „savetuju“ i pametuju, na razne teme, od Kosova, do povećanja plata, a da ih to ništa „ne košta“.

  „Oni, koji navodno imaju planove za rešenje višedecenijskog problema na KiM, nek odu jedan dan tamo da žive, a ne da mi sole pamet odavde..“, rekao je premijer na pres konferenciji.

  „Prošli put je bilo malo dva odsto povećanje, danas će da im bude malo šest i po, sedam i tako dalje. Oni bi valjda po 70 odsto, da zemlja propadne za dva minuta, a ne pitaju se da li su radili više i da li su zaradili više“, rekao je Vučić.

  On je primetio da mu pri tom neprestano daju kontradiktorne savete i da „kad bi slušao sve šta svaki političar nudi u ovoj zemlji i šta priča….“.

  Tim ljudima, koji samo znaju da mu drže patriotske pridike i da mu „sole pamet“, kaže, nije fasciniran, niti je naročito zainteresovan za ono što oni misle.

  „Izabran sam od strane građana Srbije i nisam im krio da bi lista koju predvodim mene kandidovala za predsednika Vlade…Srbi hoće bolje, mogu bolje.. Evo, Srbi, izaberite, al to morate na izborima“, poručio je Vučić.

  On je „velikim rodoljubima koji odu 28. juna na Vidovdan da četiri puta viknu „Vučiću pederu“, poručio da ih odavno više ne sluša i da mu nisu interesantni.

  „Kad svi zajedno budu mogli da dobiju onoliko glasova koliko ih mi dobijemo onda nek mi sole pamet“, zaključio je Vučić.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com