• BG

  Vučić: Histerija opozicije biće sve veća, što je veća njihova nemoć

   

   

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da će histerija opozicije biti sve veća što je veća njihova nemoć.

  Vučić je za televiziju Pink u Budimpešti upitao povodom optužbi predsednika Nove stranke Zorana Živkovića za veleizdaju, da li je Kosovo i Crna Gora otišlo u njegovo vreme i dodao da je tokom ove vlasti povučeno 15 priznanja Kosova.

  „Sve najbolje im želim“, kazao je Vučić, rekao da je Uskrs prošao i da on još uvek nije pao i dodao da je opozicija mislila na neki naredni Uskrs.

  On je naveo da veruje da su „ljudi iz BBC-a u pravu, kada kažu da uživa malu podršku“ odgovarajući na navode novinara te medijske kuće na televiziji N1 Slobodana Stupara.

  Vučić je naveo da želi da prepusti čelo Srpske napredne stranke nekome drugom, kao i da želi da dodje do promena.

  „Mislim da su svi oni smejurija i ironija“, kazao je Vučić o navodima predsednika lidera Dveri Boška Obradovića da je imenovanje ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića za rukovodioca Radne grupe za izborne uslove „politička smejurija i provokacija“.

  Madjarska je treći partner Srbije u EU, nakon Nemačke i Italije
  Predsednik Vučić kazao je da Srbija i Madjarska imaju mnogo toga zajedničkog i da su uspeli da izgrade najbolje moguće odnose danas.

  Vučić je u Budimpešti za televiziju Pink rekao da će imati sastanak sa madjarskim premijerom Viktorom Orbanom i da će sa njime razgovarati o političkoj i ekonomskoj saradnji, Kosovu i evrointegracijama Srbije.

  „Majdarska je naš treći partner u EU posle Nemačke i Italije“, kazao je Vučić za Pink.

  On je istakao da su razgovori sa Madjarskom važni i zbog Madjara u Srbiji, ali i Srba u Madjarskoj.

  Vučić će se u Budimpešti sresti i sa češkim premijerom Andrejom Babišem i slovačkim premijerom Peter Pelegrinjem i razgovarati o zajedničkim odnosima.

  On je naveo da je Višegradska grupa (Madjarska, Slovačka, Češka i Poljska) mnogo važniji faktor, kako je kazao, nego što se to predstavlja u Srbiji, kao i da sa Madjarskom, Slovačkom i Češkom Srbija ima dobre odnose.

  „Česi imaju važan posao oko pruge Niš-Dimitrovgrad“, rekao je Vučić i dodao da očekuje da češki predsednik Miloš Zeman dodje uskoro u posetu Beogradu.

  Vučić će sutra govoriti na trećem Demografskom forumu u Budimpešti.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com